Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Nekter å ha kritisert Sharons Gaza-plan

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Statsministeren vet at jeg bare uttrykker min professjonelle mening i lukkede forum, sier Moshe Ya’alon. Forsvarssjefen mener det er «fabrikerte nyheter» som mandag skapte åpen konflikt mellom den øverste militære lederen og Israels statsminister.
Under et besøk på Gaza-stripen søndag, skal Ya’alon ha indikert at en tilbaketrekning «under ild» bare vil skade situasjonen og ikke løse problemet. Mandag kveld rapporterte den israelske tv-kanalen Channel 2 en meget skarp reaksjon fra Ariel Sharon på disse kommentarene. Statsministerens talsmann, Asi Shariv, har allerede dempet kritikken som kom frem i tv-programmet, men forteller at Sharon planlegger et møte med Ya’alon for å snakke ut om saken. (09.03)

Forsvarssjef Moshe Ya'alon og statsminister Ariel Sharon.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart