Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Israelske soldater utenfor flyktningeleiren Al-Arroub ved utsiden av Hebron natt til 28. oktober. (Foto: IDF)

19 palestinere pågrepet av IDF

Mistenkt for å ha kastet steiner og brannbomber mot israelske biler.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Det israelske forsvaret gjennomførte arrestasjoner flere steder på Vestbredden sent søndag kveld og tidlig mandag morgen. Totalt ble 19 palestinere pågrepet av de israelske styrkene, skriver Times of Israel.

De pågrepne er mistenkt for å ha deltatt i voldelige opptøyer de siste ukene. Noen er også mistenkt for terror-relaterte aktiviteter, ifølge forsvaret.

13 palestinere ble pågrepet i en større aksjon mot flyktningeleiren Al-Arroub ved utsiden av Hebron. Pågripelsene skjer etter flere episoder hvor det er kastet steiner og brannbomber mot israelske biler på hovedveien Route 60.

– I løpet av de siste ukene har våre patruljer forsøkt å stoppe daglige forsøk på å angripe pendlere på Route 60, som en del av deres arbeid med å beskytte innbyggere fra Etzion-blokken, sier forsvaret i uttalelsen.

I forbindelse med raidet i Al-Arroub fant IDF en M16-rifle og ammunisjon.

I Jordandalen ble seks palestinere pågrepet i et annet raid. De seks er mistenkt for flere forhold, blant annet for å ha deltatt i voldelig opptøyer, steinkasting og for å ha vært involvert i terror-relaterte aktiviteter.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart