Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Den israelske ambassaden i Ankara. (Google Maps)
Den israelske ambassaden i Ankara. (Google Maps)

Israel advarer Tyrkia om Iran-trussel

Mossad frykter at israelske diplomater og jødiske innbyggere i Tyrkia skal bli offer for en terroraksjon fra Iran. Jerusalem har advart Ankara.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Den tyrkiske storavisen Hurriyet melder torsdag at Israel har sendt en advarsel til Tyrkias etterretningstjeneste om en umiddelbar trussel mot israelske diplomater og jødiske innbyggere i landet.  Mossad mener revolusjonsgardens etterretningstjeneste planlegger bombeangrep mot israelske og jødiske mål i landet.

Fire iranske offiserer skal allerede ha reist til Tyrkia fra Iran for å gjennomføre angrepet. Det er den samme iranske organisasjonen Israel mener står bak terrorangrepet i New Dehli, India og Thailand, samt terrorforsøket i Georgia.

 

Fjerner alle spor
Imens viser det seg at Irans lovnader om å slippe IAEA-inspektører til i Parchin-reaktoren kun er et spill for galleriet. Nyhetsbyrået AP rapporterer onsdag at arbeiderne er i full gang med å skjule spor ved  Parchin. Det indikerer i det minste satelittbilder nyhetsbyrået har fått tak i.

Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) har allerede utpekt denne reaktoren som stedet de mener det godt mulig kan foregå testing av atomvåpen.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart