Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

mars 8, 2012

– Vi tror på Ahmadinejad

– Når Irans president Mahmoud Ahmadinejad sier han vil utslette Israel, så tror vi ham, sier Naftali Bennett, tidligere stabssjef for Benjamin Netanyahu.

Emergency Committee for Israel mener president Barack Obama og visepresident Joe Biden har vært alt for lite kritiske til PA-president Mahmoud Abbas og de palestinske selvstyremyndighetene. (Skjermdump fra filmen)

– Obama har sviktet Israel

USAs president Barack Obama snakker vakkert om ubrytelige bånd med Israel, men har misbrukt en rekke muligheter til å vise sitt vennskap i praktisk handling, påpeker Emergency Committee for Israel. Se deres kritiske videodokumentar.

Kvinner tjener mindre enn menn i Israel, men forskjellene minker. (Illustrasjonsfoto: D Lasica, flickr.com)

Lønnsnivået opp 3,8 prosent i 2011

Gjennomsnittslønnen i Israel gikk opp med 3,8 prosent i 2011 til 8735 shekel, nesten 13000 kroner. Forskjellen i lønnsnivå mellom menn og kvinner er redusert betydelig de siste årene.

Benjamin Netanyahu tror trusselen om krig fra Israel, kan føre til at Iran snur i sin atomvåpenpolitikk. (Foto: GPO)

– Krig med Iran er ikke uunngåelig

Statsminister Benjamin Netanyahu har ikke gitt opp håpet om å få Iran til å stanse sitt atomvåpenprogram uten bruk av militær makt. – De er veldig nær atomvåpen, sier han.

Demonstrantene i Syria har fått den tidligere viseoljeministeren med seg i kampen mot Assad-regimet. (Foto: Maggie Osama, flickr.com)

Syrisk viseoljeminister går av

Adbo Hussameldin er det første regjeringsmedlemmet som hopper av, som direkte konsekvens av Assad-regimets voldelige politikk mot landets demonstranter.

Ha'aretz' siste meningsmåling er trist lesning for Kadima-leder Tzipi Livni, tre uker før det er nytt partiledervalg. (Foto: Itzike, flickr.com)

Israelere flest er imot angrep på Iran

Israelerne er skeptiske til et forhåndsangrep, men lederne som holder åpent for å angripe Irans atominstallasjoner får klart mest oppslutning i meningsmålinger.

Kommunehuset i Emmanuel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Knivangrep avverget i Emmanuel

En utkikkspost på Vestbredden oppdaget onsdag en kvinne med kniv nær sikkerhetsgjerdet i Emmanuel. Etter at hun ble anholdt ble det klart at hun har psykologiske problemer.

Færre ulovlige bygg i Øst-Jerusalem blir revet

I løpet av de siste månedene har vestlige ledere gitt Israel kraftig kritikk for rivning av ulovlige bygg i Øst-Jerusalem. Det viser seg nå at Jerusalem river langt færre boliger i Øst-Jerusalem enn i tidligere år.

Det er ikke flere saker å vise
0

Your Cart