Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Straffefri vold mot jøder og kristne

I nummer 4/2011 av bladet Ropet fra øst, utgitt av Norsk Misjon i Øst, er det et intervju med den egyptiske biskopen Thomas. På side 7 sier han blant annet: "Etter de siste månedenes anslag mot kopterne, er det ikke én [muslim] som er blitt straffeforfulgt eller domfelt." Disse "anslagene" inkluderer en rekke mord.

Dette med at muslimer ikke straffes uansett hva de gjør mot «vantro», er dessverre et gjennomgående trekk i muslimske land gjennom århundrene.
En britisk diplomat i Jerusalem i 1841, W. L. Young, skrev en rapport. Der nevnte han flere eksempler på opprørende behandling fra muslimsk side av jøder og kristne. For det meste blir muslimske forbrytere ikke straffet, skrev han. De muslimske myndighetene reagerer svakt, og har en naturlig motvilje mot å straffe sine trosfeller, rapporterte diplomaten. [Kilde: Norman A. Stillman: The Jews of Arab lands, 1979, side 354f.] (Du kan lese mer om dette på side 54 i MIFFs jubileumsbok.)

Slik var det altså for 170 år siden. Det er slik fremdeles. Ingen palestinsk terrorist har fått noen seriøs straff for noe han har gjort mot israelske jøder. For å unngå at israelerne arresterer dem, blir de dømt til lange fengselsstraffer og får beskyttelse i fengsel av og til. Men stort sett kan terrorister gå ganske fritt omkring, og de er mer ansett som helter enn noe annet.

Dette er en av mange faktorer som gjør at jødene ikke igjen kan bli minoritet i muslimske områder, men vil holde på Israel med nebb og klør.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart