Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Egyptisk minister håper naturen vil hjelpe muslimene å drepe jøder

Den egyptiske ministeren for religiøse saker, Talaat Afifi, drømmer om dagen da naturen skal hjelpe muslimer med å drepe jøder. (Skjermdump fra Sada Al-Balad, via Memri)
Den egyptiske ministeren for religiøse saker, Talaat Afifi, drømmer om dagen da naturen skal hjelpe muslimer med å drepe jøder. (Skjermdump fra Sada Al-Balad, via Memri)
- Vi håper ordene til profeten Muhammed vil bli oppfylt, sa den egyptiske ministeren Talaat Afifi på tv-stasjonen Sada Al-Balad 14. mars. Han sikter til løftet i en hadith om at trær og steiner skal hjelpe muslimer å finne jøder slik at de kan bli drept.

Talaat Mohamed Afifi Salem har vært minister for religiøse saker (awqaf) i den egyptiske regjeringen fra 2. august 2012. Han er i tillegg professor ved Al Azhar universitetet og medlem av en salafistisk velferdsorganisasjon, ifølge Wikipedia. Afifi skal ha fått jobben i regjeringen som uavhengig representant, men Omar Ashour ved Brooklyn Institute mener han er alliert med Det muslimske
brorskap.

Afifi ser i hvert fall ut til å dele ideologi med Det muslimske brorskapets palestinske grein, Hamas-bevegelsen. I et tv-intervju 14. mars gjenga han den samme hadithen som Hamas gjengir som paragraf 7 i sitt politiske grunnlagsdokument.

Vil du bare besøke Israel med et palestinsk visum? spurte intervjueren på tv-stasjonen Sada Al-Balad.

– Det er for tidlig å si. La oss vente til det skjer, innleder Afifi.

– Men vi håper ordene til profeten Muhammed vil bli oppfylt: «Dommens dag vil ikke komme før muslimene bekjemper jødene, og jødene vil skjule seg bak stein og trær, men steinene og trærne vil si: ‘O muslim, o tjener av Allah, det er en jøde bak meg, kom og drep ham – bortsett fra gharqad-treet, som er et av treene til jødene.’» Vi tror helt sikkert at fremtiden til dette landet ligger hos islam og muslimene, konkluderer Afifi.

Organisasjonen Memri har publisert innslaget med engelsk tekstning på YouTube:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=j3668D2So9M[/youtube]

Les transkripsjon i engelsk oversettelse.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart