Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

TV-sendt fredagsbønn på Gaza: – Vår kamplære mot jødene er total utryddelse

(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
TV-stasjonen Al-Aqsa formidler ideene til Hamas-regimet på Gaza-stripen. "Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere," sa en imam under tv-sendt fredagsbønn 25. juli 2014.

TV-overføringen ble sendt fra Deir Al-Balah moskéen på Gaza-stripen. Imamen som taler er ikke navngitt, men hans budskap er ikke til å ta feil av.

– Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere. Vi vil ikke etterlate en eneste av dere i live, fordi dere er fremmede utsugere av landet og evige leiesoldater. Dere er leiesoldatene gjennom alle tider. Se i historien, mine brødre. Hvor jødene bodde, spredte de korrupsjon. Muslimer, la dere ikke merke til hva Allah sa: «De spredte i landet…» Den bestemte formen i «landet» betyr hele landet. «De spredte i landet korrupsjon, og Allah elsker ikke de korrupte.»

Oversettelse og publisering av tv-innslaget er ved mediaovervåkningsorganisasjonen Memri. Merk at innslaget ble sendt kl. 13.07 tidlig på ettermiddagen. Dette budskapet når alle generasjoner.

Talen samsvarer med budskapet i Hamas-charteret fra 1988, hvor jødene blir anklaget for å ha stått bak første og andre verdenskrig. «Det har ikke brutt ut noen krig i verden uten at de [jødene] har sine fingermerker på den,» heter det i artikkel 22 i charteret.

Se tv-innslaget under:

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart