Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)

TV-sendt fredagsbønn på Gaza: – Vår kamplære mot jødene er total utryddelse

TV-stasjonen Al-Aqsa formidler ideene til Hamas-regimet på Gaza-stripen. "Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere," sa en imam under tv-sendt fredagsbønn 25. juli 2014.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

TV-overføringen ble sendt fra Deir Al-Balah moskéen på Gaza-stripen. Imamen som taler er ikke navngitt, men hans budskap er ikke til å ta feil av.

– Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere. Vi vil ikke etterlate en eneste av dere i live, fordi dere er fremmede utsugere av landet og evige leiesoldater. Dere er leiesoldatene gjennom alle tider. Se i historien, mine brødre. Hvor jødene bodde, spredte de korrupsjon. Muslimer, la dere ikke merke til hva Allah sa: «De spredte i landet…» Den bestemte formen i «landet» betyr hele landet. «De spredte i landet korrupsjon, og Allah elsker ikke de korrupte.»

Oversettelse og publisering av tv-innslaget er ved mediaovervåkningsorganisasjonen Memri. Merk at innslaget ble sendt kl. 13.07 tidlig på ettermiddagen. Dette budskapet når alle generasjoner.

Talen samsvarer med budskapet i Hamas-charteret fra 1988, hvor jødene blir anklaget for å ha stått bak første og andre verdenskrig. «Det har ikke brutt ut noen krig i verden uten at de [jødene] har sine fingermerker på den,» heter det i artikkel 22 i charteret.

Se tv-innslaget under:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart