Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

TV-sendt fredagsbønn på Gaza: – Vår kamplære mot jødene er total utryddelse

(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
(Skjermdump fra Al-Aqsa TV, via Memri.)
TV-stasjonen Al-Aqsa formidler ideene til Hamas-regimet på Gaza-stripen. "Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere," sa en imam under tv-sendt fredagsbønn 25. juli 2014.

TV-overføringen ble sendt fra Deir Al-Balah moskéen på Gaza-stripen. Imamen som taler er ikke navngitt, men hans budskap er ikke til å ta feil av.

– Vår lære om å bekjempe dere [jødene], er at vi totalt vil utrydde dere. Vi vil ikke etterlate en eneste av dere i live, fordi dere er fremmede utsugere av landet og evige leiesoldater. Dere er leiesoldatene gjennom alle tider. Se i historien, mine brødre. Hvor jødene bodde, spredte de korrupsjon. Muslimer, la dere ikke merke til hva Allah sa: «De spredte i landet…» Den bestemte formen i «landet» betyr hele landet. «De spredte i landet korrupsjon, og Allah elsker ikke de korrupte.»

Oversettelse og publisering av tv-innslaget er ved mediaovervåkningsorganisasjonen Memri. Merk at innslaget ble sendt kl. 13.07 tidlig på ettermiddagen. Dette budskapet når alle generasjoner.

Talen samsvarer med budskapet i Hamas-charteret fra 1988, hvor jødene blir anklaget for å ha stått bak første og andre verdenskrig. «Det har ikke brutt ut noen krig i verden uten at de [jødene] har sine fingermerker på den,» heter det i artikkel 22 i charteret.

Se tv-innslaget under:


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart