Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Kanskje vi burde begynne å studere sharialov?

Tolv mennesker ble drept i terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris 7. januar 2015. (Illustrasjonsfoto: Gongashan, flickr.com)
Tolv mennesker ble drept i terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris 7. januar 2015. (Illustrasjonsfoto: Gongashan, flickr.com)
Amos Biderman, karikaturtegner i den israelske venstreorienterte avisen Ha'aretz, er fortvilet etter terrorangrepet mot Charlie Hebdo i Paris.

– Ikke la oss forsøke å hvitvaske ting. De slemme gutta har vunnet – de fra Islamsk Jihad, Al-Qaida, Islamsk Stat, samme hva du ønsker å kalle dem. De har slått oss ned i støvlene i kampen om ytringsfriheten, innleder Amos Biderman sin artikkel etter terrorangrepet mot satiremagasinet Charlie Hebdo i Paris. Biderman er karikaturtegner i den venstreorienterte avisen Ha’aretz.

– Hele Europa skjelver, og det samme gjør Amerika. Nå er det ikke noen karikaturtegner eller redaktør som vil våge å stå opp mot dem. De skjelver alle i frykt. Jeg for min del har følt meg truet siden stormen om de danske karikaturene som avbildet Muhammed i 2005. Jeg går ikke nær temaet. Konsekvensene er så åpenbare, skriver Biderman.

Han forteller at franske myndigheter har bedt redaktørene og tegnerne av Charlie Hebdo å stanse trykking av illustrasjoner som «ikke tar hensyn til sensitiviteten til radikal islam». Det ble ikke gitt tilsvarende oppfordringer når det gjelder tegninger som var kritisk mot jødiske eller katolske ledere, tegninger som Charlie Hebdo også var full av.

Islamistiske ekstremister har angrepet ytringsfriheten i Europa tidligere, påpeker den israelske karikaturtegneren. Theo van Gogh ble drept for sin dokumentarfilm om omskjæring av muslimske jenter i Holland. Salman Rushdie fikk dødsdom i en fatwa og måtte leve i skjul i årevis .

En muslimsk forkynner i London fortalte nylig den israelske tv-reporteren Zvi Yehezkeli hvor bra det kom til å bli i Storbritannia med sharialov.

– De vil drepe alle de vantro. Det var nøyaktig det de gjorde med mine franske kollegaer. Deres eneste synd var at de hadde tegnet bilder. Det er det jeg kaller multikulturalisme, skriver Biderman.

Han ser på de ansatte i Charlie Hebdo som kamikaze-journalister og -tegnere. «Jeg har fulgt dere utgivelser, og jeg visste det ville ende dårlig. Det kunne ikke vært på noen annen måte. Den franske regjeringen visste det også, og gjorde ingenting for å stanse det.»

Bidermans avslutning er dypt pessimistisk.

«Nå vil lederne i Frankrike, Storbritannia og Tyskland snakke, bable og prate. Den bitre sannheten er at det er ikke så mye mer de kan gjøre. De stygge gutta har allerede vunnet. Kanskje vi bør starte å studere sharialov?»

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart