Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rakett eksploderte i Sderot

En rakett fra Gazastripen eksploderte i byen Sderot med 25.000 innbyggere. (Foto: Twitter)
En rakett fra Gazastripen eksploderte i byen Sderot med 25.000 innbyggere. (Foto: Twitter)
To personer blir behandlet for sjokkskader etter eksplosjonen.

For tredje gang fredag kveld er det avfyrt raketter fra Gazastripen mot Israel. De forrige ble stoppet av Iron Dome eller landet utenfor befolkede områder, men den siste raketten eksploderte på en parkeringsplass i byen Sderot. To personer behandles for sjokkskader, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

– Det var en enorm eksplosjon. Jeg hørte glass knuste og bilalarmer som gikk av. Veggene i huset mitt ristet. Jeg turte ikke å forlate tilfluktsrommet. Nå er hele gaten stengt av og politiet og bombepatruljer er overalt. Ambulansene har parkert utenfor huset mitt og ambulansepersonell ser etter personer som kan ha blitt skadet, sier en beboer i Sderot.

Tidligere fredag kveld angrep israelske jagerfly flere Hamas-mål på Gazastripen som svar på de to første rakettangrepene. Ifølge palestinske kilder skal minst 10 personer være såret i det israelske angrepet.

– IDF angrep to terrormål på Gazastripen: En treningsleir for Hamas og et våpenlager. Angrepet var et svar på rakettene som ble avfyrt mot Israel tidligere. IDF holder Hamas ansvarlig for ethvert angrep som kommer fra Gaza, sier IDFs talsperson.

Den israelske hæren advarer beboere i nærheten av Gazastripen om å holde seg i nærheten av bomberom framover. De utelukker ikke nye angrep.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart