En iransk offiser fra revolusjonsgarden viser seg frem under en militæroppvisning. Han har tegnet det israelske flagget under skoen som en fornærmelse og for å vise at de tråkker på den jødiske staten. (Foto: Den iranske revolusjonsgarden)
En iransk offiser fra revolusjonsgarden viser seg frem under en militæroppvisning. Han har tegnet det israelske flagget under skoen som en fornærmelse og for å vise at de tråkker på den jødiske staten. (Foto: Den iranske revolusjonsgarden)

Iran: – Vi er klare for å utslette Israel

Sjefen for det iranske flyvåpenet sier de er klare for et avgjørende oppgjør.

Brigadegeneral Aziz Nasirzadeh, sjef for det iranske flyvåpenet, sier Iran er klar for en avgjørende krig mot Israel, «som vil stanse IDFs angrep i Syria».

– Våre væpnede styrker er forberedt på en krig som vil føre til utslettelsen av Israel. Vi er klare for dagen hvor vi ser slutten på Israel, sier han.

– Våre unge soldater kan nesten ikke vente på å få konfrontert det zionistiske regimet og fjerne det fra jordens overflate, legger han til.

Uttalelsen kommer etter at israelske jagerfly natt til mandag gjennomførte et omfattende angrep mot iranske mål i Syria. Det israelske angrepet var et svar på at Iran skjøt et missil mot skianlegget på Hermonfjellet, hvor flere hundre israelere befant seg. Missilet ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. Ingen israelere kom til fysisk skade i det iranske rakettangrepet.

Brigadegeneral Aziz Nasirzadeh er sjef for det iranske luftvåpenet. (Foto: Wikimedia Commons)
Brigadegeneral Aziz Nasirzadeh er sjef for det iranske luftvåpenet. (Foto: Wikimedia Commons)

Ifølge Syrian Observatory for Human Rights ble 11 personer drept i det israelske luftangrepet. De drepte skal være syriske soldater og iransk milits.

De siste dagers konfrontasjoner kommer etter en uke med ordkrig mellom Israel og Iran. Benjamin Netanyahu ga Iran klar beskjed om å komme seg ut av Syria, hvis ikke ville angrepene på de iranske målene fortsette. Lederen for Irans revolusjonsgarde, Ali Jafari, svarte at Israel «frykter dagen når iranske presisjonsraketter treffer dem», skriver avisen Jerusalem Post.

Se MIFFs sending om situasjonen:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart