Bli aktiv for Israel nå!

Katsav et “vrak”, men vil ikke ta selvmord

Den tidligere israelske presidenten Moshe Katsav opplevde sist uke at høyesterett opprettholdt voldtektsdommen mot ham. Katsav hadde anket dommen fra en lavere rettsinstans.

I Yedioth Aharonoth beklager Katsav onsdag overfor de kvinnene som har saksøkt ham at de har følt seg støtt. Rykter har versert de siste dagene om at eks-presidenten skal ha tatt sitt eget liv. Katsav forklarer at selv om han føler seg som et “vrak”, har han ingen planer om å ta selvmord. – Jeg har ikke tatt selvmord og har ingen planer om å gjøre det. Dette er tomme uttalelser fra forskrudde mennesker, hevder han.

– Jeg lover familien min at jeg vil forbli sterk. Men selv jern som har blitt rammet så ofte som jeg har de siste dagene, vil til slutt gi etter, legger Katsav til. Han sier han “respekterer” høyesterettsdommernes beslutning, men understreker at “den er gal”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0

Your Cart