NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Hyllest til tyranner

Yasser Arafats styre var et pøbelstyre, med mange og omfattende brudd på menneskerettigheter i forholdet til den palestinske befolkningen og med en omfattende korrupsjon. I den forbindelsen vil vi gjengi manuskriptet til et innslag i et nærradioprogram MIFF hadde i Stavanger i januar 1990. Det var noen måneder etter at de kinesiske lederne hadde myrdet demokratiforkjempere ned for fote på Den himmelske freds plass, og noen uker etter at Ceaucescus diktatur ble styrtet i Romania. - Det er dessverre noen ganger det er lettere enn ellers å være sannspådd.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Faksmile av bladet "Med Israel for fred" nr. 4/1979. Bladet skiftet senere navn til Midtøsten i fokus.

«Vi har vel alle vært forferdet over den brutale behandlingen Kinas ledere gav fredelige demonstranter på den såkalte himmelske freds plass i sommer, med hundrevis av drepte. De gamle tyranner har opplevd en storm av kritikk fra størsteparten av verden. Men de har også opplevd ting som må ha varmet deres ishjerter noe. Blant annet har de fått gratulasjoner lederen av PLO, Yasser Arafat. Han gav dem full støtte i oppgjøret med demonstrantene da han var i Kina nå i oktober. Han sa til Kinas nyinnsatte leder: «På vegne av det palestina-arabiske folk, dets lederskap, og meg selv, vil jeg uttrykke de varmeste og hjerteligste gratulasjoner til deg, kjære kamerat, fordi du er valgt til generalsekretær i Kinas kommunistparti. Jeg nytter denne anledningen til å uttrykke sterk takknemlighet for at du var i stand til å gjenopprette normal orden etter de hendingene som nylig fant sted i folkets Kina.» Slik kan den brutale undertrykkelsen av fredelige krav om demokrati også omtales.

 

I julen ble vi vitne til de dramatiske og uhyggelige begivenhetene i Romania. Romania var blitt et familiedynasti av verste middelalder-merke, med en befolkning som levde i ren nød og en regjering som sa at alt er best i verden, med et hemmelig politi som nådeløst forfulgte enhver som røpet tvil om at tilstandene i landet var paradisiske. Vi har sett noe av blodbadet Ceaucescus menn har fått i stand.

I høst var det en stor partikongress i Romania. Kongressen hyllet tyrannen i kjent stil og erklærte at alt var utmerket. På TV kunne man i bakgrunnen skimte personer med de typiske PLO-plaggene. Men det ble visst ikke nevnt at blant dem som satt der, var selveste PLO-lederen, Yassir Arafat. Romanias brutale diktator fikk hans fulle støtte.

Vi som er gamle nok, husker tida da sjahen av Iran ble kastet ut og ayatollah Khomeini fikk makten. Khomeini hadde støtte av et stort flertall i den iranske befolkningen. Men da han hadde fått kontrollen, ble det innført et terrorvelde som nok har fått mange iranere til å angre den støtten de gav fanatikerne.

Vi tror at de palestinerne som i dag støtter Arafat, også vil oppleve kjempemessige skuffelser hvis de noen gang skulle nå sitt mål: Å bli styrt av den mannen som nå i høst har hyllet de gamle tyrannene i Kina og Romania.»

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart