Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Tvil på fremtiden

I en meningsmåling i den israelske avisen Yediot Aharonot i oktober uttrykte 67 % av israelerne tvil på om staten Israel vil fortsette å eksistere. Tidligere president i Høyesterett, Moshe Landau, har gitt uttrykk for tvil om hans barnebarn vil kunne leve i Israel hele livet.

President Clintons avskjedsgave, hans plan, vil gjøre Israel forvarsløs. Israels øverstkommanderende, Shaul Mofaz, har sagt at planen vil gjøre Israel langt mer sårbar for terrorister. Den vil destabilisere staten Jordan, og med det hele Israels østflanke. Og den vil true dusinvis av jødiske strøk i Jerusalem med den skjebnen som har rammet Gilo: Stadig skyting fra palestinske områder.

Clinton har presset alle de israelske regjeringene til en stadig strøm av innrømmelser, samtidig som han har godtatt at Arafat ikke har gitt noe tilbake. Palestinerne forlanger i dag nøyaktig det samme som de forlangte i 1993: Hele Gaza og Vestbredden, hele Øst-Jerusalem og full rett for alle palestinske flyktninger til å vende tilbake til det som var deres hjem i selve Israel. Clinton har ikke forlangt at Arafat skulle forberede sitt folk på fredelig sameksistens og et kompromiss.

Når Israel har protestert mot palestinske brudd på Oslo-avtalen, er det alltid blitt oversett. Da Netanyahu forlangte at palestinerne skulle holde avtalene, betraktet Clinton det som «en hindring for fred».

Da utenrikskomiteen i den amerikanske kongressen i september 1995 viste film hvor Arafat talte for hellig krig (jihad), henvendte Clinton seg personlig til alle store nyhetsorganisasjoner og fikk sikret seg at dette ikke ble vist.

Et halvt år etterpå vitnet Clinton at PLOs charter var opphevet, selv om det ikke var skjedd noe annet enn at det var oversendt til en komite.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart