Terrorist skadet 40

Bare timer etter at Hamas erklærte full krig mot Israel, etter at spesialstyrker hadde drept fire militære Hamas-ledere i Nablus, åpnet en palestinsk terrorist ild i hjertet av Jerusalem. 40 israelere ble skadet i angrepet, fire av dem alvorlig. Angrepet ble utført av et medlem i Fatah Tanzims Al-Aksa brigade. Ansvaret for terrorhandlingen ble offentliggjort av den libanesiske TV-stasjonen Manar, som er et talerør for Hizbollah. Angrepet kom bare et døgn etter at Yassir Arafat ba til Gud at han må gi ham «æren av å lide som martyr i sin kamp for Jerusalem». I følge Midtøsten-kommentatorer, var denne talen et klart budskap til terrororganisasjonene om å fortsette den væpnede kampen.
USA fordømmer terrorangrepet, og ber Arafat stanse organisasjonen som står bak.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart