Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Terrorist skadet 40

Bare timer etter at Hamas erklærte full krig mot Israel, etter at spesialstyrker hadde drept fire militære Hamas-ledere i Nablus, åpnet en palestinsk terrorist ild i hjertet av Jerusalem. 40 israelere ble skadet i angrepet, fire av dem alvorlig. Angrepet ble utført av et medlem i Fatah Tanzims Al-Aksa brigade. Ansvaret for terrorhandlingen ble offentliggjort av den libanesiske TV-stasjonen Manar, som er et talerør for Hizbollah. Angrepet kom bare et døgn etter at Yassir Arafat ba til Gud at han må gi ham «æren av å lide som martyr i sin kamp for Jerusalem». I følge Midtøsten-kommentatorer, var denne talen et klart budskap til terrororganisasjonene om å fortsette den væpnede kampen.
USA fordømmer terrorangrepet, og ber Arafat stanse organisasjonen som står bak.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart