Tror drapsforsøk var terrorangrep

Mandag kveld ble en 24 år gammel mann fra Jerusalem alvorlig skadet i et drapsforsøk. Nå tror politiet i byen at angrepet var en del av det palestinske lederskaps terrorstrategi, og ikke relatert til kriminalitet slik man først trodde.
Politiet arbeider nå ut i fra mistanke om at angrepet ble gjennomført av den samme terrorgruppen som drepte en israelsk-arabisk student i forrige måned. Begge angrepene ble gjennomført nord i Jerusalem, hvor det er raske fluktruter inn til Vestbredden.
Al Aksa Martyrbrigade tok på seg ansvaret for forrige måneds terrorangrep. Da de oppdaget at de hadde drept en araber i stedet for en jøde, ba de om unnskyldning. (22.04)

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart