Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hovedstaden er landets fattigste by

Hele 41,8 prosent av innbyggerne i den israelske hovedstaden Jerusalem skal nå leve under fattigdomsgrensen, skriver Globes Online. 33,2 prosent av familiene, men 53,3 prosent av barna er fattige. Det skal ikke på langt nær stå så dårlig til i de andre israelske byene, skal vi tro tallene i Nasjonalinstituttets Fattigdomsrapport for 2003. I Beer Sheva er 21,8 prosent av familiene fattige, i Ashdod 17,7 prosent, Haifa 17,5 prosent og Netanya med 17,3 prosent. 25,6 prosent av barna i Ashdod lever i fattigdom, etterfulgt av 24,4 prosent i Netanya og Beer Sheva mens Tel Aviv og Jaffa begge havner på 18,2 prosent. Tallene dekker kun byer med over 100.000 innbyggere. Om tall fra mindre småbyer hadde blitt tatt med, ville Bnei Brak blitt Israels fattigste by eller tettsted.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart