Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Demper optimismen etter egyptisk fredsnyhet

Tirsdag kveld hevdet et egyptisk nyhetsbyrå, at en rammeavtale for å gjøre slutt på den israelsk-palestinske konflikt var utarbeidet mellom partene. Israelske kilder bekrefter at uformelle og hemmelige samtaler har pågått, og sier at "noen elementer" i nyhetsrapporten er sanne. En tjenestemann ved statsministerens kontor sier det er for tidlig å kalle det for en avtale. Også palestinske tjenestemenn avviser at rammeavtalen er så omfattende som det blir hevdet fra Egypt. I følge nyhetsbyrået MENA skal "den nye palestinske selvstyremyndigheten" stanse operasjonene mot Israel og bevise at de har kontroll over situasjonen på Gaza-stripen og Vestbredden. Israel på sin side skal stanse militære operasjoner så lenge palestinerne oppfyller sine forpliktelser. – Statsminister Ariel Sharon finner det ikke nødvendig å underskrive en våpenhvile før det sikkerhetsmessige- og administrative kapasiteten i selvstyremyndigheten er gjenoppbygget gradvis, heter det i rapporten.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart