Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Jakter arabisk terrorist

Smuel Mat (21) var den britiske jøden som ble drept i Gamlebyen i Jerusalem onsdag kveld. Han blir gravlagt fra den religiøse skolen hvor han var student torsdag ettermiddag. Samtidig jakter israelsk politi på en arabisk terrorist som drepte Mat med kniv. Det antas at han fremdeles oppholder seg i Jerusalem. Etter angrepet kastet terroristen den 30 cm lange kniven fra seg, skriver Jerusalem Post. Politiet skal ha opptak av angrepet på overvåkningskamera. Smuel Mat begynte på yeshiva i Jerusalem for halvannet år siden. Han stod opp klokken fire hver morgen for å studere, forteller skolens leder. For noen måneder siden ble Smuel Mat forlovet, og han planla bryllup om tre måneder.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart