Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Arabisk opprør

En palestiner fra landsbyen Issawiyeh nord for Jerusalem ble skutt og drept av israelsk politi onsdag. Politiet var i området for å stanse et biltyveri da tyvens bror, Samir Ribhi Dari (30), skal ha prøvd å kjøre over en politimann. Politimannen skjøt to skudd mot bilføreren, opplyser politiet. Også flere andre palestinere fra landsbyen hjalp til for å hindre politiet i å arrestere biltyven, melder Yedioth Aharonoth. Palestinske kilder hevder Dari ikke hadde som mål å kjøre ned politimannen. Nyheten om den drepte palestineren utløste et arabisk opprør rundt Hadassah-sykehuset på Scopus høyden. En bil på sykehusets parkeringsplass ble påtent, og også andre biler fikk skader. Politiet skjøt med skarpe skudd i luften og brukte sjokkgranater for å spre opprørerne.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart