Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Ultraortodokse i opprør under minnemarkering

Mens Israel sørget over sine falne soldater under minnedagen mandag, skjendet en gruppe ultraortodokse jøder markeringen ved å starte opprør i Shabbat Square, melder Yedioth Aharonoth. Demonstrantene satte fyr på søppelbøtter og avfallsdunker, og sperret av veien for gjennomkjøring. Politiet brøt inn og sperret gaten for fotgjengere. Samtidig bekrefter de at opprøret kom som en reaksjon på minnemarkeringen. På tross av dette ble ingen mistenkte arrestert. Ikke bare ultraortodokse brukte dagen til å protestere. Også motstandere av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen og nordlige deler av Vestbredden, hengte opp et svart flagg på Givat Shaul Street i Jerusalem, med følgende beskjed: "Gush Katif og Amona – vi vil aldri glemme og aldri tilgi." Forbipasserende som fikk øye på flagget, ringte direkte til politiet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart