Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Israel er fornøyd med utkast til våpenhvile

USA og Frankrike ble lørdag enige om et utkast til våpenhvile i krigen mellom Hizbollah og Israel. I Jerusalem er man fornøyd med ordlyden. Tjenestemenn sier avtalen sikrer en rekke av Israels hovedinteresser, skriver Jerusalem Post. Israels hovedkrav er å opprettholde den militære kontrollen av sør-Libanon inntil internasjonale styrker ankommer for å ta over. Justisminister Haim Ramon mener den planlagte resolusjonen, som kan bli vedtatt i løpet av noen dager, er god for Israel, men understreker at IDF fortsatt har militære mål i Libanon. – Selv om resolusjonen blir vedtatt, er det lite sannsynlig at Hizbollah vil forholde seg til den og stanse angrepene. Derfor må vi fortsette å kjempe, og slå ned på alle vi kan nå i Hizbollah. Så lenge kampene fortsetter antar jeg at Israel posisjon vil bedre seg, diplomatisk og militært, sier Ramon. Ordfører i det libanesiske parlamentet, Nabih Berri, har fungert som Hizbollahs mekler i utarbeidelse av våpenhvile resolusjonen. Han sier at ordlyden som USA og Frankrike har kommet frem til blir forkastet av Libanon. Regjeringen i Beirut krever en umiddelbar full israelsk tilbaketrekning.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart