Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Ultraortodokse i opprør på grunn av homoparade

Søndag kveld avslo riksadvokat Menachem Mazuz politiets søknad om å utsette den planlagte homoparaden i Jerusalem. Etter politiets vurdering var risikoen for tap av menneskeliv for høy til at marsjen kunne avholdes som planlagt på fredag. Etter riksadvokatens beslutning reagerte ultraortodokse jøder med voldelige aksjoner utover kvelden og natten. 20 demonstranter ble arrestert av politiet, anklaget for å ha kastet stein mot tjenestemennene. Fire politimenn og en fotograf for Ha’aretz er skadet, skriver Jerusalem Post. Politiet brukte vannkanoner mot demonstrantene, i følge Yedioth Aharonoth. Aktivistene blokkerte også flere veier med brennende søppel-spann og bildekk. Miff.no: Israelsk samfunnsliv


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart