Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Mahmoud Abbas møtte Ehud Olmert i Jerusalem

PA-formann Mahmoud Abbas møtte Israels statsminister Ehud Olmert i Jerusalem lørdag kveld. Olmert lovte å overføre over 600 millioner kroner av palestinske skattepenger som er holdt tilbake etter at Hamas etablerte regjering i vår. Pengene vil bli overført dersom det blir etablert en mekanisme for å omgå det Hamas-kontrollerte finansdepartementet og overføre midlene direkte til Abbas. I tillegg ble partene enige om å overføre 218 millioner kroner til arabiske sykehus i østre Jerusalem. Olmert aksepterte også å fjerne flere kontrollposter på Vestbredden og revurdere sikkerhetsprosedyrene ved grensestasjonen Karni mellom Israel og Gaza-stripen. Miff.no: Midtøsten-konflikten


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart