Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Arabisk befolkning vokser dobbelt så raskt

Den arabiske befolkningen i Jerusalem har vokst dobbelt så raskt som den jødiske det siste tiåret, viser en undersøkelse fra Jerusalem-instituttet for Israel-studier. Dersom den nåværende trenden fortsetter, vil bare 60 prosent av innbyggerne i Jerusalem være jødiske i 2020. I dag er ca. 66 prosent av hovedstadens 720.000 innbyggere jødiske. 34 prosent er arabiske. Befolkningen i Jerusalem har økt med 170 prosent siden byen ble gjenforent under israelsk kontroll etter Seksdagerskrigen i 1967. Den arabiske befolkningen har økt med 257 prosent, og den jødiske med 140 prosent. Siden 1980-tallet har tusenvis av jødiske familier bosatt seg i forsteder utenfor kommunegrensene, først og fremst på grunn av bedre jobbmuligheter og billigere boligere, skriver Jerusalem Post.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart