Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fremla utviklingsplan for Øst-Jerusalem

Jerusalems ordfører Uri Lupolianski presenterte onsdag kommunens plan for utvikling i Øst-Jerusalem. Investeringspakken har en ramme på over 260 millioner kroner. Pengene skal først og fremst settes inn i utvikling av infrastrukturen i de arabiske bydelene, med særlig fokus på veinett, kloakksystem og parkeringsplasser. I høst har visestatsminister Haim Ramon gått inn for å overføre arabiske bydeler i Øst-Jerusalem til de palestinske selvstyremyndighetenes suverenitet. Lupolianski tror ikke statsminister Ehud Olmert deler denne visjonen. – Jeg tviler ikke på at regjeringen vil støtte oss for å opprettholde Jerusalems status som Israels hovedstad, sa Lupolianski.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart