Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Rabbi knivstukket av terrorist

En 49 år gammel israelsk rabbiner ble i knivstukket i halsen i Jerusalems gamleby tirsdag formiddag. Politiet mener nasjonalistiske motiver lå bak angrepet. Rabbinerens livvakt prøvde å forfølge gjerningsmannen, men han skal fortsatt være på frifot. Angriperen etterlot sin blodige kniv. I følge foreløpige meldinger arbeidet rabbineren som ble angrepet ved den religiøse teologiskolen til Ateret Cohanim-bevegelsen, en høyreorientert jødisk bevegelse som blant annet kjøper opp arabiske eiendommer i Jerusalem. Det er mindre enn to uker siden en arabisk terrorist massakrerte åtte unge bibelstudenter på den jødiske teologiskolen Merkaz Harav i Jerusalem. Israelsk politi har vært i høy beredskap siden mandag, i frykt for terrorangrep i forbindelse med den jødiske purimhøytiden. – Høytidsperiodene er veldig sensitive, fordi terrorgruppenes motivasjon til å gjennomføre angrep er ekstra høy i disse periodene, sier en sikkerhetskilde til Yedioth Aharonoth. Purimhøytiden innledes fredag 21. mars.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart