Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jerusalem er ingen bosetning

Torsdag møter statsminister Benjamin Netanyahu den amerikanske utenriksministeren Hillary Clinton i Washington. I pressen har han markert avstand til Obama-administrasjonens holdning til byggeaktiviten i Øst-Jerusalem. Tirsdag hevdet Netanyahu at byggingen i hovedstaden ikke har noen ting å gjøre med fredsprosessen med palestinerne. – Jerusalem er ingen bosetning. Jerusalem er hovedstaden i staten Israel. Israel har aldri lagt restriksjoner på byggingen i byen, som er hjem til 800.000 mennesker, selv ikke under den ti måneder lange byggestansen i bosetningene på Vestbredden. Israel ser ingen sammenheng mellom den planlagte byggingen i Jerusalem og fredsprosessen, noe som ikke har forandret seg de siste 40 årene. Alle israelske regjeringer har bygget i alle deler av byen de siste 40 årene. I løpet av denne tiden har vi signert fredsavtaler med Egypt og Jordan og forhandlet med palestinerne i 17 år. Bygging i Jerusalem har aldri vært et hinder for fred, forklarte han. USAs utenrikspolitiske talsmann P.J. Crowley beskrev senere på dagen Netanyahus uttalelse som "lite hjelpsom". – Det finnes helt klart en link på en måte som gjør det viktig for begge parter. Som vi har insistert på hele veien, må partene være ansvarlige for å skape klima for suksessfulle forhandlinger, sa Crowley.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart