Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

17 år gammel jødisk gutt knivstukket

En 17 år gammel jødisk gutt ble knivstukket av en arabisk mann i bydelen Ramot i Jerusalem lørdag ettermiddag. Søndag morgen jakter store sikkerhetsstyrker framdeles på angriperen.

Tenåringsgutten satt sammen med en venn langs gaten, da angriperen kom opp til dem, stakk kniven og rømte fra stedet. Politiet tror angriperen hadde nasjonalistiske motiver, og at knivstikkingen derfor var et terrorangrep, men holder muligheten åpen for andre motiver. – Dette hatefulle angrepet er et eksempel på palestinernes terrorkultur. Vi må finne terroristen og ødelegge hans hjem, sier Knesset-medlem Danny Danon (Likud).

Innbyggere i Ramot forteller at det den siste tiden har vært en serie innbrudd i området, som de hevder er utført av palestinere fra landsbyen Kfar Iksa. Det er ikke noen fysisk barriere mellom Kfar Iksa og Ramot, og de to boligområdene ligger mindre enn 500 meter fra hverandre. Tilstanden til 17-åringen er nå moderat og stabil.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart