Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel-aksjon avslørt av Hvite hus-kilder

Israelske F-15I av denne typen, gjennomførte aksjonen i Syria tidligere denne måneden. (Foto: Anthony Hershko, flickr.com)
Israelske F-15I av denne typen, gjennomførte aksjonen i Syria tidligere denne måneden. (Foto: Anthony Hershko, flickr.com)
Kilder i Washington sa til CNN at det var Israel som stod bak luftangrepet mot den syriske marinebasen i Latakia.

Forrige uke skal den syriske marinebasen i Latakia, kontrollert av president Bashar Assad, ha blitt angrepet under en luftaksjon. En stor lagerhall med anti-skipsraketter ble tilintetgjort, etter at de tok i bruk en tyrkisk base for å gjennomføre planene, skriver Times of Israel. Alle «mediepiler» pekte straks på Israel som landet bak aksjonen, men ingen bekreftelse kom fra Jerusalem eller Washington.

Det var fram til kilder i den amerikanske administrasjonen avslørte mandag til CNN at Israel stod bak aksjonen. Det er andre gang på to måneder at noen på innsiden av Det hvite hus har lekket Israels hemmelige operasjoner til pressen.

Den israelske regjeringen forklarer at de «ikke er sinte» over avsløringene som har gått mot dem, men nysgjerrige over motivasjonen til dem som står bak. Israelerne er likevel skuffet over hvordan amerikanske medier har opptrådt. Syrias pressede myndigheter prøver fortsatt å redde ansikt og benekte at deres verste fiender står bak.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart