Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ny USA Network-serie filmes i Jerusalem

Illustrasjon: Skjermdump fra USANetwork.com
Illustrasjon: Skjermdump fra USANetwork.com
Manusforfatteren bak "Homeland" og manusforfatteren bak "Heroes" går sammen og skaper serien "Dig". Filmopptakene skal finne sted i Jerusalem.

Oscar-vinner Gideon Raff er israeleren som sikret seg manusjobben til den suksessrike amerikanske etterretningsserien «Homeland», etter å ha skrevet manuset til den israelske forgjengeren «Hatufim» (Krigsfanger). Tim Kring er mannen som førte i pennen den populære NBC-serien «Heroes» (2006-2010).

Disse to har sammen solgt et nytt manus for en serie kalt «Dig», som har blitt kjøpt opp av den amerikanske fjernsynskanalen USA Network. Kabelfjernsynsselskapet står bak store serier som «Covert Affairs», «White Collar» og «Suits». Raff og Kring skal også produsere serien, sammen med flere israelske produsenter, informerer Times of Israel.

Ekstra interessant er det at hele serien skal filmes i Israels hovedstad Jerusalem. Handlingen skal dreie seg om en amerikansk etterretningsagent som er stasjonert her for å etterforske et mord. Men mens etterforskningen pågår, avdekker han hemmelige konspirasjoner rundt Jerusalems historie og arkeologi. Ordfører Nir Barkat skal ha vært en viktig brikke for å få på plass en avtale med Raff og Kring.

– Når vi kombinerer Hollywoods kreative potensial med Jerusalems historiske bakgrunn, vil det resultere i en evne til å knytte hundrevis av millioner seere rundt om i verden til denne unike og vakre byen. Det er en unektelig inspirerende og kreativ energi i Jerusalem, som er årsaken til at det har blitt et senter for internasjonal filmproduksjon, skriver Barkat i en pressemelding.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart