Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Flere skadet da bil meide ned fotgjengere i Jerusalem

Overvåkningsbilder viser hvordan en bil (midten) plutselig gjør en krapp sving og kjører ned en rekken med mennesker på trikkeholdeplassen. (Skjermdump fra YouTube)
Overvåkningsbilder viser hvordan en bil (midten) plutselig gjør en krapp sving og kjører ned en rekken med mennesker på trikkeholdeplassen. (Skjermdump fra YouTube)
En tidligere palestinsk fange var fører av bilen som onsdag ettermiddag gjorde en krapp sving og meide ned flere mennesker som stod på en trikkeholdeplass i Jerusalem. Se filmopptak av hendelsen.

Israelske medier skriver at hendelsen var et mulig terrorangrep. En 3 måneder gammel baby og en 60 år gammel kvinne ble alvorlig skadet. Seks andre mennesker ble lettere eller moderat skadet.

Ifølge Times of Israel var føreren av bilen Abdelrahman al-Shaludi, en tidligere palestinsk fange fra bydelen Silwan i Jerusalem.

Oppdatering kl. 21.45

Den 3 måneder gamle jentebabyen Chaya ble drept i terrorangrepet i Jerusalem i dag. En palestinsk terrorist tok en brå sving og kjørte inn i en gruppe mennesker som nettopp hadde gått ut av trikken. Chaya ble kastet 10-20 meter ut av vognen hun lå i, og fikk dødelige blødning i hjernen.

Foreldrene til Chaya hadde i mange år prøvd å få barn, forteller bestefaren til Jerusalem Post. De hadde nettopp vært ved Vestmuren for første gang i Chayas liv da terroristen kom rasende mot dem.

Terroristen som krasjet inn i en rekke med mennesker i Jerusalem i kveld var nevø til Mohiyedine Sharif, som laget terrorbomber for Hamas.

Se et filmopptak som skal vise overvåkningsbilder av det som skjedde.

 


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart