Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Trump vurderer Tempelplassen

Donald Trump har de siste månedene ledet på meningsmålingene over personer som kjemper for å bli presidentkandidat for det republikanske partiet i USA. (Foto: donaldjtrump.com)
Donald Trump har de siste månedene ledet på meningsmålingene over personer som kjemper for å bli presidentkandidat for det republikanske partiet i USA. (Foto: donaldjtrump.com)
Donald Trump vurderer å besøke Tempelplassen i Jerusalem under sitt planlagte besøk i Israel, meldte Jerusalem Post. Dagen etter ble Israel-besøket utsatt.

– Før året er slutt, skal jeg reise til Israel. Jeg ser veldig fram til det, bekreftet Donald J. Trump på Twitter natt til onsdag 9. desember.

Den omstridte amerikanske presidentkandidaten «vurderer sterkt» å avlegge et besøk på Tempelplassen i Jerusalem under sitt besøk, ifølge Jerusalem Post.

Allerede for to uker siden skal det ha blitt avtalt et møte mellom Trump og statsminister Benjamin Netanyahu. En talsmann for statsministeren sier at han er villig til å møte enhver amerikansk presidentkandidat som besøker Israel.

Meretz-leder Zehava Gal-On har oppfordret Netanyahu til å avvise et besøk av Trump.

– Det er et slag i ansiktet for de muslimske innbyggerne i Israel, sier Gal-On. For noen dager siden tok Trump til orde for «total stans i muslimsk innreise til USA inntil vårt lands ledere kan forstå hva som foregår». Han begrunner dette i «det store hatet mot amerikanere i store deler av den muslimske befolkningen».

Mange av Trumps uttalelser under valgkampen har skapt store kontroverser. De siste uttalelsene om stans i muslimsk innreise til USA blir avvist av alle de andre republikanske kandidatene, og juseksperter har påpekt at det vil være i strid med den amerikanske grunnloven å gi innreiseforbud på grunnlag av religionstilhørighet.

Oppdatering 10. desember 2015: Trump melder nå på Twitter at han utsetter besøket i Israel til «etter at jeg blir president».

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart