Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Håper å skape 10.000 arbeidsplasser i «Silicon Wadi»

Slik kan det bli i Øst-Jerusalem om noen år hvis Silicon Wadi-prosjektet blir gjennomført. (Foto: Illustrasjonsfoto)
- En revolusjon for Øst-Jerusalem, sier ordfører Moshe Lion.

Nylig kunngjorde Jerusalem kommune at første del av «Silicon Wadi»-prosjektet er i gang. Det er et initiativ for å etablere industri- og forretningsområder i den østlige delen av byen og styrke den arabiske befolkningens tillit til lokale myndigheter, skriver avisen Israel Hayom.

– Vi tar et steg mot å implementere en historisk plan øst i byen og bringe store økonomiske nyheter til Jerusalem og Øst-Jerusalem spesielt, ved å øke sysselsettingen innen høyteknologi, sier Jerusalem-ordfører Moshe Lion.

Prosjektet innebærer utvikling av rundt 200.000 kvadratmeter med næringsareal, med hovedvekt på høyteknologi, handel og hotell. Et av målene med initiativet er å skape 10.000 arbeidsplasser i Øst-Jerusalem, øke andelen kvinner fra Øst-Jerusalem i arbeidsmarkedet og øke støtten til det israelske skolepensum på skolene i Øst-Jerusalem.

– Vi vil sørge for å inkludere de ledende selskapene på markedet og den beste arbeidskraften i Øst-Jerusalem. Vi vil koordinere våre organer for planlegging, sysselsetting og opplæring og skape en ekte revolusjon ved å fremme håp i Øst-Jerusalem, sier byens ordfører.

Jerusalem kommune jobber også med et annet prosjekt for å gjøre 13 lokale gater i Øst-Jerusalem om til gågater, som skal få mennesker til å hygge seg og tilbringe mer tid i gatene. Dette skal hjelpe bedriftene i dette området.

Her er en illustrasjonsvideo som viser «Silicon Wadi»-prosjektet:

https://www.facebook.com/0202english/videos/3243742905851225/

Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart