Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mange tar julehandelen på Midtøsten-torget

Stadig flere Israel-venner kjøper julegavene på Midtøsten-torget. Salget i november var over 50 prosent høyere enn november i 2005 og 2006.

Midtøsten-torget trekker ikke bare til seg nye kunder, men også nye forhandlere. Denne uken har Misjonsbutikken til Den Norske Israelsmisjon kommet til med flere titalls nye produkter. Utvalget varier fra klær og kunstgjenstander til hudpleieprodukter fra de populære israelske produsentene Mineral Care ogMoraz.

Med Israel for fred startet Midtøsten-torget i 2002 med et ønske om å støtte norske importører av varer fra Israel. Det er for tiden nærmere 400 produkter til salgs gjennom torget, det største utvalget av Israel-relaterte varer i Norge.

Den største forhandleren på Midtøsten-torget er Høyer bokhandel i Arendal. De siste ukene har spesialist-bokhandleren presentert en rekke nye bøker om Israel og Midtøsten. Butikken har også lagt ut en DVD-serie om Hitlers følgesvenner til sterkt redusert pris.

De andre store forhandlerne er Sennepsfrøet og Israelimport. Sandnes-firmaet Sennepsfrøet selger Dødehavsprodukter fra Premier og populære bordspill. Israelimport tilbyrisraelske flagg og en lang rekke gaveartikler.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart