Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper og hudpleieprodukter, kan produktene fra Faran være løsningen.
Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper og hudpleieprodukter, kan produktene fra Faran være løsningen.

Økologiske velværeprodukter fra Negev

En ny importør av israelske varer selger nå sine produkter på torget.miff.no. Faran tilbyr økologiske og organiske velværeprodukter fra Mizpe Ramon i Negev.

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

MIFF har helt siden 2002 drevet Norges største Israel-relaterte nettbutikk, hvor en rekke uavhengige forhandlere og Israel-importører selger sine varer. I forrige uke kunne vi ønske en ny norsk importør av Israel-produkter velkommen. Faran Norge tilbyr 42 ulike produkter innenfor kategoriene bad/ spa, omsorg, ansikt og barn og mamma.

Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin. (Foto: Privat)
Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin. (Foto: Privat)

Faran-produktene er produsert i Mizpe Ramon, som ligger på kanten av Ramon-krateret i Negev-ørkenen.

– Produktene blir produsert etter naturens egne prinsipper, med Negevørkenen som kilde til inspirasjon, sier Haldis Kleppe Akselsen og Inger Braut Malmin i Faran Norge. De to norske kvinnene ble inspirert til å importere produktene til Norge da de var på Israel-reise og besøkte Mizpe Ramon i april 2012. Salget i Norge startet de 13. mars i Friluftshuset ved Orrestranden på Jæren, ikke langt fra der de bor.

– Faran bruker lokale ingredienser fra Middelhavsområdet og produserer under de strengeste kosmetiske standarder, sier de norske importørene. De aller fleste produktene er av naturlig opprinnelse, noe som skal være sjelden i den internasjonale kosmetikkindustrien. I tillegg er de aller fleste produktene sertifisert av Ecocert, som er den første og en av de mest anerkjente merkingene for økologiske produkter.

– Vi tilbyr økologiske hudpleieprodukter som virker. Produktene er trygge å bruke og anbefales til hele familien, da de inneholder noen av de beste og mest næringsrike ingredienser som naturen kan by på, sier Haldis Kleppe Akselsen. Eksempler på råstoffer er avokado, aloe vera, oliven, lavendel, sitrus, peppermynte, rosmarin, kamelmelk.

Dersom du har allergi mot «ikke-naturlige» ingredienser som finnes i de fleste såper, hudpleieprodukter, kan disse produktene være løsningen.

– Vi har kunder med slike allergier som har prøvd ut Faran-produktene med veldig gode resultater, sier importørene.

Faran Norge tilbyr et stort utvalg produkter.
Faran Norge tilbyr et stort utvalg produkter.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart