Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg. (Foto: SodaStream)
Maskinen Spirit fra SodaStream ble kåret til best i test av TV2 hjelper deg i mai 2017. (Foto: SodaStream)

SodaStream best i test hos TV2

Den israelske kullsyremaskinen får terningkast seks av TV2s testpanel.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

TV2 hjelper deg har testet fem kullsyremaskiner på det norske markedet. Tre av maskinene i testen var fra det israelske selskapet SodaStream, og to var fra konkurrenten Aqvia. SodaStream Spirit fikk terningkast seks og ble kåret til best i test av TV2s testpanel. Maskinen har en utsalgspris på 999,- kroner.

– Det er enkelt å montere flaska ved å bare dytte den inn og slippe taket. Den er enkel å dosere med i tillegg til at den ser fin ut, skriver juryen i sin begrunnelse.

Ønsker man en billigere utgave av den israelske kullsyremaskinen får SodaStream Jet, til 479,- kroner, terningkast fem. Det ga den en tredjeplass på listen.

– Litt mer tungvint å bruke enn de andre, da det er litt knotete å måtte skru inn flaska. Den får pluss for prisen, skriver juryen om testens billigste maskin.

SodaStream Power, den dyreste i testen med en pris på 1509,- kroner, havnet nederst på listen med terningkast fire. Den er den eneste maskinen som krever strømtilkobling, og den eneste maskinen med automatisk dosering av kullsyre.

– Veldig enkel å bruke, både ved festing av flaske og særlig dosering. Men brukervennligheten er ikke stor nok for å forsvare prisen, mener testpanelet.

SodaStream har også utviklet en maskin som lager kaldt øl i løpet av sekunder, men denne er foreløpig ikke kommet til det norske markedet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart