Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Knesset-medlemmer ved veisperringer

20 medlemmer av Knesset har dannet en gruppe som skal overvåke hva som skjer på de israelske veisperringene. Gruppen består av de arabiske medlemmene i Knesset, medlemmer fra Meretz, 3 fra Arbeiderpartiet og 2 fra regjeringspartiet Shinui. De har delt de ulike delene av Vestbredden mellom seg.

De skal særlig gripe inn i de tilfellene hvor hundrevis av palestinere må vente i mange timer ved veisperringene. Når det kommer et terrorvarsel om morgenen (melding om at en selvmordsbomber eller annen terrorist er på vei), blir sperringene ofte stengt av for hele dagen. Men det viser seg at når et medlem av Knesset kommer til stedet, sender hæren en høyere offiser. Og da finner man en ordning slik at etter en liten halvtime er trafikken i gang igjen.

Shlomo Lahat, tidligere ordfører i Tel Aviv, sa til gruppen at de unge soldatene ved veisperringene ikke bryr seg nok om de mange palestinerne som må vente. Et medlem av Shinui oppfordret hæren til å gjøre mer for å lette gjennomstrømningen av sivile.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart