Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Fembarnsfar drept ved Hebron

En israelsk fembarnsfar ble drept under en kjøretur da palestinske terrorister skjøt ham i hodet sør for Hebron på Vestbredden fredag.

En israelsk fembarnsfar ble drept under en kjøretur da palestinske terrorister skjøt ham i hodet sør for Hebron på Vestbredden fredag.

To unge kvinner som hadde fått haik i bilen til Yossi Shuk (35) fikk sjokkskader etter skyteangrepet. Islamsk Jihad og en væpnet gruppe tilknyttet Fatah har sammen tatt på seg ansvaret for angrepet, skriver Ha’aretz.

Angriperne, som skal ha skutt mot Shuk fra en passerende bil, klarte å rømme området før israelske styrker kom til stedet. Den drepte 35-åringen etterlater seg kone og fem barn, der i blant en datter på omlag én måned. Yossi Shuk kom fra bosetningen Beit Hagai.

Fra bosettere og israelsk høyreside kommer det skarp kritikk mot statsminister Ariel Sharon etter skyteangrepet.

– Sharon, Mofaz og forsvarssjefen er ansvarlig for dette mordet, sier talsmann ved bosetningen Beit Hagai, Yair Lior. Også Knesset-medlem Uri Ariel fra National Union legger ansvaret på Sharon.

– Terroristene forklarer med tydelige ord at det er ingen fredspartner [på palestinsk side], sier den lokale bosetterlederen Tzviki Bar-Hai til Yedioth Ahronoth.

Ariel Sharons talsmann Ra’anan Gissin knytter angrepet til den palestinske valgkampen.
– Det er totalt uakseptabelt og utålelig at vi må betale prisen for at forskjellige grupper konkurrerer mot hverandre i forkant av det palestinske valget, sier han.

– Når de palestinske myndighetene ikke løfter en finger for å bekjempe terror mot israelere, kan man ikke forvente at Israel skal sitte passivt å se på – og det vil vi heller ikke gjøre, sier David Baker, en annen talsmann ved statsministerens kontor.

I oktober ble tre israelske ungdommer drept i et tilsvarende terrorangrep på Vestbredden.

 

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart