Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Hamas vil alliere seg med Hizbollah og Iran for å stoppe Trumps fredsplan

Terrorgruppen ber også om råd fra Russland og Kina.

Artikkelen fortsetter under.
Shalom! Nettsiden miff.no har ingen betalingsmur og heller ingen eksterne annonser. Våre nyheter og bakgrunnsartikler er en gave til deg fra MIFFs medlemmer. Med deg på laget kan vi bli enda bedre. Medlemskap koster kun fra 4 kroner per uke. Takk for at du klikker her og fyller ut registreringsskjema nå. Hvis du er medlem fra før, gi en gave til Vipps 39881 eller med SMS i skjema under. Det betyr mye å ha deg med på laget nå når Israel blir 70 år og MIFF blir 40 år! Takk!

Den palestinske terrorgruppen Hamas har styrket sitt forhold til Iran og Hizbollah, og rådfører seg også med Russland og Kina, for å forhindre USAs president Donald Trumps forsøk på fred i Midtøsten, skriver Times of Israel.

– Hamas jobber med å få på beina en palestinsk-arabisk-islamsk allianse som vil være i stand til å konfrontere Trumps plan. Samtalene rundt dette har pågått i lang tid med Iran og Hizollah, sier en kilde på Gazastripen.

Trump har tidligere sagt at hans fredsplan «vil være århundrets avtale», men Hamas kaller planen den «farligste i den israelsk-arabiske konfliktens historie». Det til tross for at ingen detaljer fra avtalen er offentliggjort.

– Regionale endringer har satt Hamas, Iran, Hizbollah og den palestinsk sak i stor fare. Dette krever en forent innsats for å konfrontere og stanse Trumps plan og sikre den palestinske sak, forteller den anonyme kilden.

Hamas har som mål at verdens eneste jødiske stat skal bort fra kartet.

Det er ikke kjent hvordan Hamas ønsker å stanse den planlagte fredsplanen, som angivelig snart skal være ferdig. Hamas skal også ha samtaler med arabiske, islamske og utenlandske partnere, inkludert Russland og Kina.

Også Fatah og den palestinske presidenten Mahmoud Abbas har avvist den amerikanske fredsplanen, før de engang vet hva den går ut på.

Donald Trump og Mahmoud Abbas i Det hvite hus 3. mai 2017. Nå er forholdet mellom dem iskaldt. (Foto: Facebook)
Mahmoud Abbas er ikke interessert i Donald Trumps fredsavtale. Det er heller ikke Hamas. (Foto: Facebook)

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart