Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israel angrep iranske mål i Syria

Dette bildet fra en regime-vennlig kilde viser antiluftskyts som prøver å skyte ned israelske raketter utenfor den syriske hovedstaden Damaskus.
Dette illustrasjonsbildet fra en regime-vennlig kilde viser antiluftskyts som prøver å skyte ned israelske raketter utenfor den syriske hovedstaden Damaskus. Bildet er fra et israelsk angrep i mai 2018. Israel har siden 2017 gjennomført flere hundre luftangrep i Syria for å stanse Iran i å forankre seg i landet.
Formålet med angrepet skal ha vært å stanse våpenleveranser til Hizbollah.

En kilde i det israelske flyvåpenet bekrefter at Israel natt til onsdag 26. desember gjennomførte et større luftangrep i Syria, skriver Times of Israel.

Israelske jagerfly skal ha angrepet flere iranske mål på tre forskjellige steder i Syria sent tirsdag kveld og tidlig onsdag morgen. Formålet med angrepet var først og fremst å ødelegge infrastruktur brukt av Iran til å oppbevare og frakte våpen til den iran-støttede terrorgruppen Hizbollah i Sør-Libanon.

Israel skal også ha ødelagt et syrisk antiluftskyts som skjøt etter flyene.

Kilden hevder at iranske styrker opererer mindre enn 80 kilometer fra Israels grense, til tross for russiske forsikringer om at de skal holde Iran langt unna.

Det russiske forsvarsdepartementet sier det syriske luftforsvaret klarte å skyte ned 14 av de 16 presisjonsstyrte israelske bombene, mens de to siste traff et våpenlager vest for den syriske hovedstaden Damaskus. Den israelske kilden derimot hevder at alle målene ble truffet i angrepet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart