Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Må Israel bli mer arabisk for å kunne vinne krigen mot arabiske fiender?

Micah Goodman. (Skjermdump fra YouTube)
Her får du tips om flere engelskspråklige YouTube-kanaler som gir godt innsyn i Israel.

Micah Goodman er en av Israels mest innflytelsesrike politiske tenkere, både gjennom hans mange bestselgende bøker, og også gjennom Israels største politiske podcast. Les andre artikler om Micah Goodman på miff.no.

I begynnelsen av april var Goodman i Storbritannia sammen med sin podcast-makker Efrat S. Rosenberg. Der hadde de en fascinerende samtale omkring Israel i spenningsfeltet mellom å være en jødisk og demokratisk stat, og en vestlig stat som ligger i Midtøsten. Den israelske befolkningens individualistiske driv og ambisjoner har gitt landet kollektivt den økonomiske og militære styrken som er nødvendig til å overvinne fiender i nabolaget, men for å ha motstandsdyktighet på lang sikt trenger israelerne også å være villig til å ofre de individualistiske målene for fellesskapet.

Goodman og Rosenberg er positivt overrasket over hvordan israelere i alderen 20 til 40 år har respondert etter 7. oktober. De mener det vokser fram en ny generasjon som er sterkere enn noen gang før i Israels historie, en generasjon som har den individualistiske driven, men som også viser heltemot for fellesskapet.

Lytt til hele samtalen her:

Tips om andre YouTube-kanaler på engelsk

Etter 7. oktober har flere YouTube-kanaler levert mange viktige intervjuer om krigen og situasjonen med israelske ledere og relevante eksperter. Her er noen tips om kanaler du bør sjekke.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart