Israel og Ukraina

Israelkonferansen i Drammen 13.-15. mai

Aerosmith er noen av dem som holder konsert i Israel i 2017. (Foto: Pressefoto)
Aerosmith er noen av dem som holder konsert i Israel i 2017. (Foto: Pressefoto)

Disse artistene kan du oppleve i Israel

Aerosmith, Guns´N Roses og Britney Spears er bare noen av artistene som kommer til Israel i 2017.

Listen over internasjonale artister som skal holde konsert i Israel i år er lang. En av de første som skal stå på scenen i år er DJ-Hardwell, som regnes som den heteste artisten for øyeblikket innenfor sjangeren elektronisk musikk. Han holder konsert i Pais Arena Jerusalem 26. januar. Forrige gang han spilte i Israel, i 2013, var det for fullt hus. Også i år er konserten utsolgt.

Den australske musikeren Natalie Imbruglia, som mange husker fra 90-talls-hiten «Torn», har konsert i Mann Auditorium i Tel Aviv 1. mars. Til denne konserten er det fortsatt mulig å sikre seg en billett. Et par måneder senere kommer en av verdens mest kjente artister til Israel. 3. mai spiller Justin Bieber i HaYarkon Park i Tel Aviv. Her det fortsatt noen få billetter tilgjengelig.

På Norges nasjonaldag, 17. mai, kommer det legendariske rockebandet Aerosmith tilbake til Israel. I 1994 spilte bandet i Hayarkon Park i Tel Aviv. Det blir også arenaen når Aerosmith kommer tilbake til Israel 23 år senere som en del av sin avslutningsturne. Det er fortsatt noen få billetter igjen til denne konserten.

To måneder senere kommer et annet kjent rockeband til Israel. 15. juli kommer Guns´N Roses, også de til til Hayarkon Park. Bandet kommer med den originale besetningen med Axl Rose, Slash og Duff McKagan. Akkurat som Aerosmith er det 23 år siden sist hele bandet spilte i Israel. Også her er det noen få billetter igjen.

Til sommeren kommer også den amerikanske popartisten Britney Spears til landet. Spears, som slo gjennom med landeplagen «.. baby one more time», har solgt over 100 millioner plater i løpet av sin karriere. Apparatet rundt artisten har siden i fjor forhandlet med konsertarrangører i Israel. Nå tyder alt på at konserten blir avholdt i Tel Aviv i sommer. Foreløpig er ikke billettene til salgs.

Andelen verdensstjerner som strømmer til Israel er et slag i ansiktet på dem som prøver å få til en kulturell boikott av landet. I fjor opptrådte artister som Ricky Martin, Alphaville, Chemical Brothers, Morrissey, Santana, Joss Stone, Avicii, Pharrell Williams, The Scorpions, Duran Druran, Beyonce, Alice Cooper, Elton John, Deep Purple og mange flere i Israel.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart