Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Bryan Adams skal spille tre konsert i Israel i desember. (Foto: Maurice Li/Flickr)
Bryan Adams skal spille tre konsert i Israel i desember. (Foto: Maurice Li/Flickr)

Bryan Adams med tre konserter i Israel

Den kanadiske rockestjernen har solgt over 100 millioner album i løpet av karrieren.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Til tross for forsøk på en kulturell boikott av Israel fortsetter store artister å komme til landet. Nå er det klart at den kanadiske rockestjernen Bryan Adams (58) kommer i desember for å spille tre konserter, skriver avisen Yedioth Ahronoth.

Den første konserten blir holdt på Menorah Mivtachim Arena i Tel Aviv 4. desember. Den andre konserten finner sted to dager senere på Pais Arena i Jerusalem, mens den tredje konserten foreløpig ikke er avklart. Billettsalget starter allerede til søndag.

Bryan Adams ble født i Ontario i Canada og da han var liten jobbet faren hans som diplomat. Det gjorde at han og familien var mye på flyttefot gjennom livet. Blant annet bodde de i Portugal, Østerrike og i en periode tidlig på 70-tallet også i Israel.

Gjennombruddet til Adams kom i 1983 med albumet «Cuts like a knife», men det var hans fjerde album som gjorde ham til en internasjonal stjerne. Albumet «Reckless» inneholdt ikoniske låter som «Summer of ´69», «Heaven Run to You» og «Somebody». I 1991 ga han ut låten «Everyhing I Do I Do It For You», som slo rekorder og lå 16 uker på rad på toppen av britiske spillelister.

Gjennom karrieren har han solgt over 100 millioner album.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart