Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Serieskaper Lior Raz spiller hovedrollen i serien «Hit and Run», slik han også gjør i Fauda. (Foto: Netflix)

Ny israelsk spenningsserie på Netflix

Skaperne av Fauda er ute med en ny serie på strømmetjenesten Netflix.

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

Avi Issacharoff og Lior Raz, skaperne av den suksessfulle israelske serien Fauda, er nå ute med en ny spenningsserie på strømmetjenesten Netflix. Den nye serien «Hit and Run» er et samarbeidsprosjekt mellom israelske og amerikanske serieskapere og handlingen svinger mellom Tel Aviv og New York.

Uten å avsløre for mye av handlingen i serien blir en påkjørsel i Tel Aviv starten på avsløringen av en rekke hemmeligheter og intriger.

Serieskaper Raz spiller hovedrollen i serien, slik han også gjør i Fauda. I tillegg er det en rekke andre kjente israelske skuespillere med, som Lior Ashkenazi og Moran Rosenblatt. Serien har hatt et budsjett på over 500 millioner kroner, som gjør det til den desidert dyreste TV-produksjonen noensinne fra Israel.

Seriens første sesong (ja, det blir nok flere) består av ni episoder. Alle de ni episodene ble tilgjengelig på strømmetjenesten Netflix 6. august.

De siste årene har israelske TV-serier vunnet en rekke priser og fått internasjonal oppmerksomhet. Det har gjort at flere strømmetjenester og produksjonsselskaper har rettet sine øyner mot Israel. I Norge førte det til TV2s storsatsing «Bortført», som var et samarbeid mellom TV2, Netflix og den israelske kringkasteren HOT.

Her er en trailer til den nye israelske serien «Hit and Run»:

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart