Bli med på MIFF Forum i Stavanger 11. og 12. november

Hjelp MIFF med en ny helsides annonse i disse ni avisene!

Sannheten må fram i nye helsides MIFF-annonser i ni store aviser

Takk for at du vil støtte oss med å få ut budskapet!

Klikk her for å forhåndsbestille nå – da får du gratis forsendelse!

Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme.

I denne boken tar Conrad Myrland opp hva ledere i fagbevegelsen har sagt og skrevet om Israel det siste tiåret. Forfatteren viser hva som er feil og mangelfullt, og foreslår ord som ville vært mye bedre å bruke, ikke bare for å tine forholdet til Israel, men også for å gi et konstruktivt bidrag til fred. Det er mye LO har misforstått, blant annet om Oslo-prosessen, jødedommen og konflikten.

I hele sin tid som utenriksminister, opposisjonsleder og statsminister, har Jonas Gahr Støre (Ap) vært under press fra sine mektigste nasjonale støttespillere til å føre en mer ekstrem Israel-politikk. I denne boken får du svar på hvordan han har taklet det.

Venstresidens isfront mot Israel inneholder også 12 dypdykk-artikler, med temaer som blant annet:

  • Hvordan palestinske myndigheter belønner barnemordere og terrorister
  • Ensidig norsk anerkjennelse av Palestina vil undergrave folkeretten og Oslo-avtalen
  • Den anti-israelske norske kirke
  • Hvorfor du ikke kan ta FN-fordømmelser av Israel alvorlig

I 2018 advarte Med Israel for fred (MIFF) mot Operasjon Dagsverk (OD) i helsides annonser i ni store norske aviser. OD fremstilte to mindreårige palestinske jenter som fredsaktivister overfor norske elever. MIFF påpekte at jentene går inn for å utslette Israel. MIFFs kampanje resulterte i flere millioner kroner i tapt inntekt til organisasjoner som vil boikotte Israel og støtter en politikk der verdens eneste jødiske stat blir borte.

Nå er det tid for å rykke inn nye helsides annonser i de samme ni avisene. Vi vil blant annet fortelle at…

Statsbudsjettet inneholder en palestinsk skrøne: Norske skattebetaleres penger GÅR til belønning av terrorister, selv om norske medier ikke vil skrive noe om det og regjeringen benekter det.

Nesten alle jøder er blitt fordrevet fra den arabiske verden. MIFF må fortelle det siden norske skolebøker og norske medier ikke gjør det.

Nye rapporter fra MIFF viser en rekke feil om Israel i bøker for ungdoms- og videregående skole.

Pressens Faglige Utvalg mente MIFFs annonse IKKE var noen presseetisk krenkelse overfor Operasjon Dagsverk. Avisene ble anklaget for brudd på til sammen 70 punkter i Vær Varsom-plakaten, PFU avviste 68 og vedtok brudd på kun 2, men der også med dissens. «Problemet» var at MIFF avdekket hvor ekstreme uttalelser de to jentene har kommet med. Avisredaktørene burde tenkt mer hvilke konsekvenser det vil få for jentene å bli omtalt, mente flertallet. Jentene er politiske provokatører, det er mye mer alvorlige for jentene på sikt at norske medier og organisasjoner LUKKER ØYNENE for hvor ekstreme de er.

Takk for at du vil støtte oss med å få ut dette budskapet! Takk for en sjenerøs gave til kampanjen!

Slik kan du sende din gave:

Gavekonto 78770654539

Vipps 39881

Facebook-innsamling – her kan du også invitere dine venner!

SMS: Gi fritt beløp fra 50 til 500 kroner i skjemaet litt lenger ned på siden. Se etter overskriften: Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel.

OPPDATERING 29. OKTOBER

Slik annonse er bestilt på trykk i ni aviser fredag 1. november:

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart