Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Se MIFFs faktasjekk på NRK og VG

Skjermdump fra nrk.no.
Da den islamistiske terrorhæren Hamas angrep Israel med over fire tusen raketter i mai 2021 laget både NRK og VG korte videoklipp for å forklare bakgrunnen for konflikten. Her er MIFFs faktasjekk.

Se og del faktasjekken

Som vi viser i videoen, innholder NRKs og VGs historiefortelling feil. Men kanskje enda verre er det med alt de IKKE forteller.

  • NRK og VG forteller ikke at arabisk antisemittisme har jaget og presset jødene ut fra hele den arabiske verden. En jødisk minoritet som utgjorde nesten 2 prosent av befolkningen i det arabiske området på tiden da VG startet sin historiefortelling, er nå presset sammen på mindre enn 0,2 prosent av arealet til de arabiske land. Ingen må komme å si at jødene har stjålet land.
  • NRK og VG nevner ikke Iran. Ayatollahregimet jobber intenst for å se Israel utslettet, og er sponsor og alliert med flere palestinske terrorgrupper.
  • NRK og VG nevner ikke at Hamas deler Irans mål: Å utslette Israel. Å jage alle jøder fra Judea og Samaria i beste fall bare et delmål for dem. De drømmer om dagen da naturen skal hjelpe muslimer med å utrydde jøder.
  • NRK og VG forteller ikke at de såkalte moderate palestinske lederne krever å flytte millioner av palestinere inn i Israel, slik at den eneste staten i verden som er jødisk vil bli arabisk og muslimsk, arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58. Palestinske ledere avviser absolutt at Israel kan være jødisk, men understreker samtidig ved lov at deres egen påtenkte stat er arabisk og muslimsk.

I sum bidrar bakgrunnsvideoene til å styrke Det falske bildet av Israel. Derfor er MIFF nødvendig, og derfor trenger du å lese boken Det falske bildet av Israel og gi den til andre.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart