Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Aftenpostens doble holdninger

Harald Stanghelle. (Foto: Inge Krossøy, NMD 2018)
Les leserinnlegget som Aftenposten avviste.

Aftenposten har avvist det følgende leserinnlegget fra Ellen Holter:

Doble holdninger

Ved passende anledninger skriver Harald Stanghelle bekymrede kommentarer om jødehat, sist i Aftenposten 26. november under overskriften «En livsfarlig linje». Han nevner «jødehatets mørke krefter (som) har fått nye vekstvilkår». Isolert sett er det gode, nødvendige kommentarer, men sett i lys av Aftenpostens redaksjonelle linje fremstår de dessverre som hyklerske. Avisens linje har i flere tiår vært ensidig sterkt kritisk til jødenes stat Israel, ofte med reportasjer og påstander basert på feilaktige og usanne premisser. Det er vist at slik rapportering genererer et generelt jødehat. Stanghelle har selv ikke gjort noe for å motvirke dette. Bortsett fra enkelte bekymringsmeldinger har han ofte vært leverandør av nettopp ensidig kritiske kommentarer. Man har kunnet lese uttrykk som «en lapskaus av en regjering» og «et sammensurium av en regjering», i tillegg til ikke bekreftede beskyldninger om statens angivelige forbrytelser. Burde det ikke nå være langt på overtid at Stanghelle selv setter seg grundigere inn i premissene han og avisen baserer sine reportasjer og kommentarer på?  

Ellen Holter

Oslo


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart