Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hvordan du kan vite at NTBs anti-israelske journalister har sommerferie

Skjermdump fra Panorama nyheter.
Når NTB kommer med en lang positiv sak om Israel, vet du at ikke alt er normal hverdag i nyhetsbyrået.

I forrige uke sendte nyhetsbyrået NTB ut saken «Israel leder an i arbeidet med å utnytte vannet til siste dråpe». Det er tilsynelatende få norske nettsteder som har valgt å publisere denne positive saken, men den er blant annet publisert av Panorama nyheter (tidligere Bistandsaktuelt).

NTBs sak bygger på en AFP-artikkel fra 10. august. Her blir det fortalt hvordan avløpsvannet i Israel blir gjenbrukt til vanning i landbruket. I renseanlegg blir alle «faste substanser og elementer som er biologisk sett skadelige» fjernet.

– Vann var en kilde til konflikt. Nå for tiden forstår Israel at vann er en forutsetning for fred og selger sågar vann til noen av sine naboer, sier Yossi Yaacoby, nestsjef i ingeniøravdelingen i Mekorot, Israels nasjonale vannverk. «Israel forsyner Jordan med 100 millioner kubikkmeter fra Galileasjøen, og en tilsvarende mengde går til palestinerne, mesteparten til Vestbredden og et mindre volum til Gaza,» skriver AFP/NTB.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart