NB! Mindre enn 100 ledige billetter til Gamle Logen onsdag

Det vil sannsynligvis IKKE bli anledning til å kjøpe billetter ved inngangen.

Bestill din billett på forhånd nå!

Ungdom vil støtte Israel

Med Israel for fred får stadig større og yngre medlemsmasse. De siste fire årene har organisasjonen fått 600 nye medlemmer.

Onsdag 29. november kl. 18.00-20.30 blir det stor solidaritetskveld med ofrene og gislene etter 7. oktober-massakren i Gamle Logen (Grev Wedels plass 2) i Oslo. Ta med venner og familie for å vise din solidaritet!

Se program og bestill billetter her

7. oktober 2023 gjennomførte Hamas og Islamsk Jihad, støttet av Iran, den største massakren på sivile jøder siden Holocaust. Over 1400 israelere ble drept, 240 kidnappet og over 4.800 skadet. Flere er fortsatt savnet.

Iran og Hizbollah truer også Israel med 150.000 raketter i Sør-Libanon. Helt siden etableringen i 1988 har Hamas uttrykt drømmen om å utslette Israel og begå massakrer mot jøder. Bare israelske sikkerhetstiltak har forhindret dette tidligere. Bare israelske forsvarstiltak mot Hamas kan hindre at det skjer igjen. Hamas sier at de vil gjenta slike massakrer inntil Israel er utslettet.

I 2014 påpekte MIFF de mange likhetene mellom Hamas og Islamsk Stat. Dessverre ble varslene ignorert av de fleste politikere og medier i Norge. Det ultimale målet til Hamas er systematisk blitt fordreid av for eksempel NRK.

Omkring 1500 terrorister deltok i massakrene på israelske sivile 7. oktober. Allerede denne første måneden kommer en belønning på 20.000 kroner til deres etterlatte, senere kommer 3.800 kroner i måneden på livstid. Belønningen av terror er sponset av dine skattepenger.

De palestinske terroristene rykket inn i israelske landsbyer på en sabbatsmorgen, og israelske grensevakter ble tatt på sengen. De drepte et stort antall sivile – eldre, kvinner, barn – dødstallene har nå oversteget 1400, og fortsetter å vokse. Som Islamsk Stat dokumenterte de sine egne krigsforbrytelser og forbrytelser mot menneskeheten i videoklipp. Et ukjent antall israelere og andre utenlandske statsborgere, over 200, er tatt som gisler av Hamas.

MIFF vet nøyaktig hvordan massakren på 1.400 israelere ble forberedt – og vi kjenner Norges rolle. Etter 7. oktober er det tid for en ny norsk tilnærming til konflikten! De store demokratiene gir klar støtte til Israels forsvarskamp, det samme må Norge gjøre.

At Hamas løslater gislene er det viktigste skrittet for å få til en raskest mulig avslutning på krigen. Se her hvordan du kan hjelpe.

Den redselsfulle krigen i dagene og ukene fremover er alene ansvaret til Hamas, Iran og deres allierte. Hamas ønsker sivile tap på Gazastripen, sier en tidligere norsk forsvarssjef. Vi skulle så inderlig ønske for de sivile palestinernes skyld, at de fikk være med på fred og normalisering med israelerne. Men deres nasjonale bevegelse er blitt kuppet av de mørkeste, mest destruktive kreftene i verden.

For mer om krigen, se alle MIFFs siste nyhetsartikler

Vis din støtte til Israels folk ved å bli medlem av MIFF nå!

For å gi en gave til MIFFs arbeid: Vipps 39881 | Send SMS med kodeordet GAVE + beløp til 1948. Standard: 250 kroner.

Kom på lokale MIFF-møter og den nasjonale konferansen MIFF Forum på Sola 11.-12. november

15. oktober arrangerte MIFF og tolv andre en stor støttemarkering for Israel utenfor Stortinget. Se og hør alle talene. Les MIFFs taler

MIFFs nye bok Venstresidens isfront mot Israel viser hva som blir den katastrofale konsekvensen dersom LOs politikk får gjennomslag: Den eneste jødiske staten i verden vil forsvinne, og dermed også den eneste nødhavn for jøder på flukt fra antisemittisme. Klikk her for å bestille boken

Etter flere år med nedgang i medlemstallet på 1990-tallet, nådde MIFF en bunn med 989 registrerte medlemmer sommeren 2000. De siste fire årene har ytterligere ca. 200 av disse fallt bort, de fleste på grunn av dødsfall.

Innmeldingstallene gir likevel en netto medlemsvekst på knappe 400 personer. Ca. 20 prosent av disse er pro-israelske elever og studenter, 20 prosent er pensjonister og 60 prosent er i yrkesaktiv alder.

20. juli 2004 var MIFFs totale medlemstall 1382 personer. Styreleder Gabriel Edland er veldig fornøyd med 40 prosents vekst på fire år, men ønsker seg flere medlemmer.

– Større inntekter fra medlemskontingent og frivillige gaver vil gi oss bedre ressurser til å forsvare Israel, forklarer Edland. Han oppfordrer alle til å verve venner og familie i denne viktige saken.

– Man får også noe igjen som medlem av MIFF. Både våre nettsider og medlemsavisen gir deg den informasjonen du trenger til å møte anklagene mot den jødiske staten, påpeker Edland.

I begynnelsen av juli kom et oppmuntrende brev til MIFFs medlemsregister. Avsenderen har hatt et kort avbrudd som medlem på grunn av dårlig økonomi.

– Jeg føler at jeg har sviktet det jeg tror på når jeg ikke støtter Med Israel for fred. Jeg vil derfor be om at jeg igjen registreres som deres medlem, og at jeg igjen mottar innbetalingsblanketten. Dersom det er noe jeg ellers kan bidra med så bare kontakt meg. Et besøk i Israel er mitt høyeste ønske når det angår reisemål. Med respekt for Israels kamp mot terrorismen, avslutter innsenderen.

De nye medlemmene, som i all hovedsak melder seg inn via nettsidene, legger også igjen hilsener av og til. Som for eksempel denne:

– Takk for alt deres harde arbeid for Israel, skriver en amerikansk jøde bosatt i Norge. Dette er informasjon vi sjelden ser i norske medier!

Kom til støttemarkering for Israel 29. november

Hillel Neuer fra UN Watch holder hovedtalen. Vakker musikk.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 12.500 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Siste artikler fra MIFF

Aktuelt etter 7. oktober-massakren

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart